Barcelona

Jordi Baiget, nou secretari del govern

El fins ara director general de Coordinació Interdepartamental, Jordi Baiget, substituirà Germà Gordó al capdavant de la secretaria del govern.

RedaccióActualitzat
Jordi Baiget i Cantons, director general de Coordinació Interdepartamental, va néixer a Balaguer (la Noguera) el 30 de desembre del 1963. Diumenge farà 49 anys. És llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va fer estudis de postgrau en Anàlisi Econòmica i durant un temps va ser professor ajudant a la Facultat d'Econòmiques de Bellaterra.

Jordi Baiget va incorporar-se al servei d'estudis del Grup Parlamentari Català de Convergència i Unió per col·laborar en l'assessorament en aspectes econòmics, sectorials i socials. Després va ser secretari del Grup de CiU a les Corts Generals, amb Xavier Trias de portaveu.

Des del 2004, Baiget és coordinador tècnic dels grups parlamentaris de CiU a Catalunya i també a les Corts. El nou secretari del govern milita a Convergència des del 1996 i des del 15è Congrés del partit, el 2008, forma part del seu Comitè Executiu Nacional.

Anar al contingut