El capità Jack Sparrow a "Pirates del Carib: la venjança de Salazar" interpretat per Johnny Depp (horitzontal)
El capità Jack Sparrow a "Pirates del Carib: la venjança de Salazar" interpretat per Johnny Depp

Johnny Depp deixarà de ser Jack Sparrow a "Pirates del Carib"

Disney estaria pensant en un nou inici sense Sparrow i amb els guionistes de "Deadpool"

RedaccióActualitzat

L'actor Johnny Depp, que ha interpretat el pirata Jack Sparrow cinc cops, no serà a la nova entrega de "Pirates del Carib". Així ho ha confirmat un dels guionistes de la saga, que ha assegurat que Disney Studios està buscant un nou intèrpret.

El guionista Stuart Beattie ha estat el primer a confirmar el que feia mesos que eren rumors. Segons informa el "Daily Mail", Beattie va confirmar que Depp no tornarà a ser Sparrow i que estan buscant noves cares per a la sisena entrega.

"Crec que ha tingut una gran carrera. Evidentment, ell ha creat aquest personatge, que s'ha convertit en el seu personatge més famós. Els nens de tot el món estimen Sparrow. Crec que ha estat genial per a ell i per a nosaltres, i estic molt, molt content."

La sisena entrega de la saga es podria estrenar el 2021. Disney estaria pensant en un nou inici sense Sparrow i amb els guionistes de "Deadpool".

Segons explica Beattie, l'actor, conegut per la pel·lícula de culte "Eduard Manstisores", no esperava aquest èxit amb el llançament de "Pirates del Carib. La maledicció de la perla negra".

Johnny Depp al Festival de Cine de Zuric (Reuters)

El guionista assegura que era un actor peculiar i independent que feia pel·lícules de Tim Burton molt genials, però "no era de cap manera una gran estrella del cinema i molta gent es va pensar que estàvem bojos."

"Crec que Jack Sparrow serà el seu llegat. És l'únic personatge que ha interpretat cinc vegades, és el personatge del qual es disfressa per visitar els nens als hospitals."

 

Etapa difícil per a Depp

Segons han informat diferents mitjans, com The Hollywood Reporter", l'actor ha tingut una greu crisi personal. La separació de la seva parella, Amber Heard, que el va acusar de maltractament, o la polèmica demanda al seu agent en podrien ser les causes.

Johnny Depp i la seva parella, l'actriu Amber Heard

Ja durant el rodatge de la darrera entrega de la saga "Pirates del Carib: la venjança de Salazar", l'actitud de Depp va generar moltes crítiques per la seva impuntualitat i perquè sempre bevia molt.

Aquesta mala premsa va fer que la seva elecció per participar en la nova entrega d'"Animals fantàstics" anés acompanyada de fortes crítiques que asseguraven que hi ha una doble vara de mesurar, ja que actors menys coneguts han estat expulsats d'altres produccions per fets molt menors que les acusacions de maltractament.

Tot plegat posa en un compromís Disney, que el juliol passat va acomiadar el director de "Guardians de la galàxia" per piulades ofensives. El guionista i director James Gunn, en piulades del 2008 i el 2009, feia broma sobre temes com la pedofília i la violació.

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut