Washington

John Edwards admet ara la paternitat de la filla de la seva amant

L'exsenador de Carolina del Nord i aspirant a la presidència dels Estats Units a les últimes eleccions, el demòcrata John Edwards, ha admès que és el pare de la filla, de 2 anys, de la seva examant Riello Hunter. En una declaració escrita distribuïda a mitjans de comunicació, Edwards ha posat fi a més de dos anys d'especulacions sobre la paternitat de Frances Quinn Hunter. Des que l'agost del 2008 Edwards va admetre la seva relació adúltera amb Hunter, l'exsenador demòcrata havia negat que fos el pare de la nena.

Actualitzat
"Ha estat un error que hagi negat que ella és la meva filla, i espero que un dia, quan ella entengui, em perdoni", ha dit Edwards, que ha afegit que en l'últim any ha passat una mica de temps amb la nena, i que continuarà oferint -li suport financer.

La relació d'Edwards amb Hunter va començar el 2006, quan ella treballava en la campanya del senador per a la candidatura presidencial del Partit Demòcrata. Un jurat federal investiga si Edwards va malversar diners de la campanya per pagar Hunter a canvi que mantingués la seva relació en secret.
Anar al contingut