Johan Cruyff, en una imatge d'arxiu (Foto: Reuters)
Johan Cruyff, en una imatge d'arxiu (Foto: Reuters)
Futbol

Johan Cruyff serà presentat aquest matí com a nou seleccionador nacional català

Un dels grans noms del futbol del segle vint torna avui a la primera plana de l'actualitat esportiva, si és que alguna vegada n'ha sortit del tot. Johan Cruyff serà presentat aquest matí com a tècnic de la selecció catalana de Futbol, en un acte que es preveu multitudinari, al Palau de Congressos de Barcelona. La presentació ha despertat un important interès mediàtic, hi ha un centener de periodistes acreditats. I és que, després de 13 anys i algunes ofertes rebutjades, finalment l'holandès es farà càrrec d'un equip.

Actualitzat
Serà una presentació multitudinària, perquè hi han estat convidats els presidents dels 1.400 clubs de futbol i futbol sala inscrits a la Federació Catalana de Futbol.

Abans d'aquesta presentació, que inclourà les actuacions de la Companyia Elèctrica Dharma i de Miquel Abras, Johan Cruyff farà una roda de premsa, amb un centenar de periodistes acreditats, a les onze del matí. L'holandès es farà càrrec de la selecció catalana després de 13 anys allunyat voluntàriament de les banquetes.

El de Cruyff és, sens dubte, el fitxatge més mediàtic dels últims temps. Debutarà pels volts de Nadal, possiblement contra la selecció holandesa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut