"Joc de trons" s'acomiada amb un rècord de nominacions als Emmy
Un fragment de "Joc de trons"

"Joc de trons" s'acomiada amb un rècord de nominacions als Emmy

La comèdia "La maravillosa Sra. Maisel" i la minisèrie "Chernobyl" segueixen la saga de dragons i batalles com a produccions més nominades

Actualitzat

"Joc de trons" ha fet història. La sèrie d'HBO, que es va acabar el maig passat, acapara 32 nominacions als Emmy, tot un rècord en els 71 anys de vida d'aquests premis de la televisió nord-americana. I al llarg dels vuit anys en emissió, la sèrie d'HBO acumula 161 nominacions. A continuació, la comèdia "La maravillosa Sra. Maisel" té 20 nominacions i la minisèrie "Chernobyl", sobre l'accident nuclear, 19.

Un exemple del domini de "Joc de trons" és que hi ha vuit actors nominats. Com a protagonistes, Emilia Clarke i Kit Harington, o sigui, Daenerys i Jon Snow, i sis més com a secundaris, quatre actrius i dos actors. En la categoria de millor sèrie dramàtica, la saga de dragons i batalles èpiques haurà de competir amb "Better Call Saul", "Bodyguard", "Killing Eve", "Ozark", "Pose", "La sucesión" i "This IOs Us".

 

"La maravillosa Sra. Maisel" és la segona sèrie amb més nominacions als Emmy

 

"La maravillosa Sra. Maisel", favorita en comèdia

"La maravillosa Sra. Maisel", d'Amazon, és la favorita en la categoria de comèdia. Lluitarà pel premi amb "Veep", guanyadora de tres de les darreres quatre edicions, a més de "Barry", "The good place", "Fleabag", "Muñeca rusa" i "Schitt's Creek".

 

La creadora i protagonista de la comèdia "Fleabag", Phoebe Waller-Bridge

 

Per la seva banda, "Chernobyl" lluitarà amb "Así nos ven", "Fosse/Verdon", "Fuga en Dannemora" i "Heridas abiertas" per convertir-se en la millor minisèrie de l'any.

Alguns pesos pesants del món de les sèries, com "El conte de la serventa", "Big Little Lies" o "Stranger Things", que van estrenar-se massa ard per arribar a la data límit del termini d'inscripció.

 

"Joc de trons" ha impulsat HBO com a cadena amb més nominacions als Emmy

 

HBO és la cadena que lidera les nominacions, seguida de Netflix.

La cerimònia d'entrega dels premis serà el 22 de setembre a Los Angeles.

Consulta totes les nominacions en aquesta adreça.

ARXIVAT A:
Televisió
Anar al contingut