Cartell de la nova temporada de "Joc de trons"
Cartell de la nova temporada de "Joc de trons"

"Joc de trons" estrena el tràiler de la setena temporada

El tràiler sentencia: "La gran guerra ja és aquí"

RedaccióActualitzat

La popular sèrie ha estrenat el tràiler oficial de la setena temporada, que s'emetrà la matinada del 16 al 17 de juliol. Amb la incertesa de qui serà el nou rei o reina dels set regnes, es preveu una gran lluita durant els set capítols que tindrà aquesta nova entrega de la sèrie.

El tràiler comença citant tots els enemics dels actuals ocupants del tron de ferro, els Lannister, i amb una amenaça: "Els destruirem a tots." Cersei assegura: "Som els últims Lannister, els últims que de veritat són importants", referint-se a ella i al seu germà Jaime. I descartant el tercer germà, Tyrion.

I així passem a una de les que lluitaran pel tron, Daenerys, que sentencia: "Vaig néixer per dominar els set regnes, i això és el que penso fer", acompanyada dels seus dracs i d'un exèrcit de dothrakis.

I anem cap al Nord, on hi ha un altre dels candidats, Jon Snow, que podria veure disputat el seu regnat per Sansa Stark.

Lord Davos també adverteix dels perills que poden venir de més enllà del mur: "si no ens unim, morirem".

El tràiler ha acumulat uns cinc milions de visualitzacions, més de 88.000 comentaris i més de 200.000 comparticions en la primera hora a la xarxa. Sis hores després, ja havia superat els 17 milions de visualitzacions:

Un cop fet el repàs dels possibles ocupants del tron de ferro, se succeeixen un seguit d'imatges bèl·liques on veiem els diferents exèrcits lluitant pel seu propòsit i una sentència final: "La gran guerra ja és aquí."

Paral·lelament a la preparació de la nova entrega de la sèrie, la cadena nord-americana HBO ha anunciat que treballa en quatre possibles "spin-offs" de la sèrie "Joc de trons".

La setena temporada tindrà 7 capítols, i la vuitena i última temporada, ja han anunciat que tindrà 6 capítols.

Mort del llop de Jon Snow

L'autor de la sèrie George RR Martin ha anunciat aquest dimarts a través del seu compte de Twitter la mort de "Ghost", el llop que a la sèrie adopta Jon Snow, que residia al santuari Wild Spirit Wolf:

 

 

Anar al contingut