"Joc de trons" desafia els fans i amaga 6 trons de ferro per tot el món

És la nova estratègia de la sèrie per promocionar la darrera temporada, que s'estrena la nit del 14 al 15 d'abril
"Joc de trons" desafia els fans i amaga 6 trons de ferro per tot el món

"Joc de trons" desafia els fans i amaga 6 trons de ferro per tot el món

És la nova estratègia de la sèrie per promocionar la darrera temporada, que s'estrena la nit del 14 al 15 d'abril
Redacció Actualitzat
TEMA:
Televisió

"Joc de trons" amaga sis trons de ferro per tot el món per promocionar l'estrena de la darrera temporada de la sèrie, el proper 14 d'abril.

Amb el nom Quest #ForTheThrone (A la recerca del tron), la sèrie proposa aquest joc als seus seguidors, que porten gairebé dos anys esperant el final de la sèrie.

Per ara ha fet públiques les possibles localitzacions de 4 trons: Throne of the North, Throne of the Forest, Throne of Valyria i Throne of Joy. A través de les xarxes socials ha donat algunes pistes d'on poden ser. Els fans han estat ràpids i ja n'han localitzat 3. Els han trobat al Regne Unit, Espanya i Suècia.  

 

Throne of the Forest, un vídeo de 360 graus, ensenyava el primer, situat en un bosc que els usuaris han localitzat a Puzzlewood, al Regne Unit.

 

Throne of the North, publicat amb la pista "una corona per a cadascun dels tres cérvols", l'han trobat els fans a Björkliden, a Suècia.

 

Throne of Joy, publicat amb la pista "una capa d'or, una capa de vermell; un lleó encara té urpes, i les meves són llargues i esmolades, senyor meu", ha estat trobat al castell d'Atienza, a Guadalajara.

 

Throne of Valyria és el que està donant més feina als seguidors i per ara només hi ha especulacions. Amb la pista "un veritable Maester ha de veure la saviesa en el que no està escrit", aquest tron, situat en un congost del que podria ser una zona desèrtica, fa anar de bòlit els fans, que teoritzen en funció de la pista i la posició del sol a les imatges per determinar a quina zona del planeta és el tron.

 

Segur que el troben aviat. L'última pista apunta cap al Brasil: 

 

El repte s'acaba d'aquí deu dies. HBO no deixa d'escalfar motors 22 dies abans no comenci la vuitena temporada.

L'espera per veure com s'acaba la sèrie ja arriba al final. Fa dues setmanes van fer públic el tràiler de la sèrie, que emetrà els sis darrers episodis a partir de la nit del 14 al 15 d'abril. El vídeo acumula més de 48 milions de visualitzacions.

 

La sèrie va fer més gran la seva llegenda en la darrera edició dels Emmy i va guanyar 9 premis, entre d'altres el de millor sèrie dramàtica.

 

Emilia Clarke explica que va tenir dos aneurismes

Aquesta setmana també ha estat notícia una de les protagonistes de la sèrie i candidata a ocupar el Tron de Ferro. L'actriu Emilia Clarke, que interpreta Daenerys Targaryen, ha fet públic que va tenir dos aneurismes després del rodatge de la primera temporada, a principis del 2011. En un testimoni molt sincer, ha explicat a The New Yorker la seva història personal amb el nom "Una batalla per la meva vida".

Explica com ho va viure, el dolor i la por que va sentir. Ho ha fet per agrair tota l'atenció mèdica que ha rebut i fer visible aquesta malaltia tan greu.

 

ARXIVAT A:
Televisió