Barcelona

Joaquim Carbó rep el Premi Trajectòria de la Setmana del Llibre

L'escriptor Joaquim Carbó ha estat guardonat amb el premi Trajectòria de la 29a Setmana del Llibre en Català que se celebra al parc de la Ciutadella de Barcelona. L'autor de més de cent obres -entre les quals destaquen "La casa sota la sorra" i "La colla dels deu"- ha agraït el premi amb un discurs que ha confirmat la seva gran capacitat oratòria, positiva i humorística. Aquest guardó també destaca la gran tasca que ha fet Carbó per la defensa de la cultura i la llengua catalana.

Actualitzat
Amb el premi, se li reconeix un catàleg de més de 130 obres de literatura per a adults i per a públic infantil i juvenil, a més de la seva col·laboració, des del seu número ja fa 50 anys, a la revista "Cavall fort".

Carbó, que ha fet broma dient que un guardó a la trajectòria és "reconèixer que un s'ha fet vell", ha agraït el guardó i ha assegurat que la passió per l'escriptura "ha anat creixent amb el temps".

El Premi Trajectòria es va instaurar el 1997 i es lliura anualment a un professional vinculat al món de la cultura catalana que hagi destacat en la seva divulgació.
Anar al contingut