Sant Joan Despí

Joan Rosell diu que els empresaris "no som ningú" per dir què ha de fer el govern

El president de la CEOE diu que com a ciutadà li agradaria ser consultat, però creu que als empresaris els falta informació

RedaccióActualitzat

El president de la patronal espanyola CEOE, Joan Rosell, assegura que els empresaris no són ningú per dir què ha de fer el govern des del punt de vista polític. Ho ha dit després que, aquest dijous, l'empresari Víctor Grífols va animar Artur Mas a no arronsar-se. En declaracions al programa "Els matins", de TV3, Rosell ha tret importància a aquestes paraules. Assegura que aquesta és l'actitud normal dels empresaris, tirar sempre endavant, i considera que poden donar orientacions des del punt de vista econòmic, però que la decisió final sempre està en mans dels polítics.

Joan Rosell ha afirmat que el procés sobiranista genera encara molts dubtes. Assegura que com a ciutadà voldria ser consultat i que no tindria cap problema a invertir en una Catalunya independent, però, també, que creu que la pregunta del referèndum del 9-N, en els termes en què està plantejada, és insuficient, i que als empresaris els caldria que hi hagués molta més informació tècnica.

Rosell també ha dit que els problemes més grans del país són ara l'atur i la crisi i ha afegit: "després ja parlarem de les altres qüestions."

El president de la patronal espanyola creu que el clima de desafecció entre Catalunya i Espanya arrenca de la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut