Pla tres quarts de l'actuació de Joan Miquel Oliver, aquest divendres al Mercat de Música Viva de Vic, durant la presentació del seu darrer tre…
Pla tres quarts de l'actuació de Joan Miquel Oliver, aquest divendres al Mercat de Música Viva de Vic, durant la presentació del seu darrer treball. Imatge del 14 de setembre de 2018 (Horitzontal).

Joan Miquel Oliver estrena davant el públic de Vic 'Elektra' i tanca la triologia que completa 'Pegasus' i 'Atlantis'

Actualitzat

ACN Vic.-Joan Miquel Oliver ha preestrenat aquest divendres a la Carpa Negra del Teatre l'Atlàntida de Vic el seu darrer treball, 'Elektra'. El nou disc tanca la triologia que el de Ses Illes va encetar amb 'Pegasus' (Sony Music 2015) i va seguir amb 'Atlantis' (Sony Music, 2017). Aquest divendres el públic ha pogut escoltar set cançons noves de la dotzena que té el disc. La novetat respecte els dos primers treballs és la participació del teclista Jaume Manresa i del bateria Xarli Oliver, els músics que l'han acompanyat en directe i que ara signen juntament amb l'exvocalista Antònia Font la producció d'aquest tercer disc.

Com en els dos primers treballs, l'art gràfic ha anat a càrrec del pintor malloquí Albert Pinya, que ha il·lustrat amb fantasia els tres discos.

Anar al contingut