Barça

Joan Laporta titlla de "prepotent i imperialista" la política de gestió del Reial Madrid

L'arribada de Florentino Pérez a la presidència del Reial Madrid i el seu estil de gestió del club no agraden gens al president del Barça. Aquest dissabte, Joan Laporta ha criticat obertament la manera de fer del nou mandatari blanc titllant-la de "prepotent i imperialista" i ha marcat les diferències amb el model de gestió del Barça. El president blaugrana ho ha dit a Sitges, on ha participat en un partit organitzat per l'Agrupació de Veterans de Sitges i la Plataforma Pro Joan Laporta.

Actualitzat
Seixanta-tres milions per Kaká i noranta-quatre per Cristiano Ronaldo. Florentino Pérez ha rebentat el mercat. Segons Laporta, la prova que hi ha dues maneres de gestionar un club de futbol. El president blaugrana ni es planteja gastar quantitats a l'estil del fitxatge del portuguès, mentre que el president de la FIFA, Joseph Blatter, troba fins i tot raonable el preu que n'ha pagat el Madrid. Blatter veu els 94 milions d'euros com una mostra de salut del mercat futbolístic davant la crisi mundial.

Messi, rebut com un heroi


Un dels cracs del Barça, Leo Messi, està desitjant plantar cara al nou Madrid galàctic de Florentino Pérez. Ho ha dit des de l'Argentina, on no li va gaire bé amb la selecció, però on s'ha sentit molt millor després de fer realitat un somni que tenia des de petit: jugar al camp del Newell's Old Boys.

El blaugrana ha estat la gran atracció d'un partit benèfic que enfrontava un equip integrat pels amics de Maxi Rodríguez amb un altre format pels amics de Zanetti. Messi, que ha marcat un dels gols del matx, ha estat rebut com un autèntic heroi a l'estadi del Newell's Old Boys de Rosario, el club on es va formar com a futbolista.

Moratti no creu que Ibrahimovic fitxi pel Barça


El màxim mandatari de l'Inter de Milà, Massimo Moratti, ha assegurat avui que no creu que Ibrahimovic acabi fitxant pel Barça després d'haver sopat amb Joan Laporta.

L'italià ha dit que va reunir-se amb el president del Barça per "posar en comú" els rumors i les especulacions de les quals parlen els diaris. "Al final -ha dit Moratti- va resultar que cadascú vol el seu jugador".

Moratti ha dit que tant el club com Mourinho estan contents amb Ibrahimovic, a qui consideren un jugador determinant, i que és ara per ara poc factible que faci les maletes. El mandatari dels interistes també ha negat el possible traspàs de Maicon al Madrid.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut