Actualitat blaugrana

Joan Laporta reitera des de l'Argentina la seva confiança en el projecte de Rijkaard

Missatge de tranquil·litat del president del Barça, Joan Laporta, que des de l'Argentina ha declarat al "Tot gira" de Catalunya Ràdio que la directiva té plena confiança que després de l'aturada a la Lliga, l'equip reprendrà la millor forma. Laporta ha explicat que al vestidor tothom és conscient de la situació i que hi ha plena confiança en Rijkaard. El president del Barça, que ha declarat que si volguessin fitxar a l'hivern hauria de dir-ho la secretaria tècnica, creu que quan Eto'o, Deco i Edmílson tornin de les lesions respectives, l'equip serà encara més fort. Això, donant per fet que Eto'o i Touré Yaya no podran eludir jugar la Copa d'Àfrica.

Actualitzat

Mentrestant, Ronaldinho podria jugar a Lima contra el Perú, quan va viatjar a concentrar-se lesionat i amb un informe dels serveis mèdics del Futbol Club Barcelona. Laporta diu que no està amoïnat per aquest fet.

Visita la Masia del Barça a l'Argentina

Joan Laporta és a l'Argentina visitant la Masia blaugrana en aquell país, que és el mateix que dir Atlético Luján. El màxim dirigent blaugrana ha definit aquest club, en unes declaracions al "Tot gira", com una barreja de talent argentí i mètode barcelonista. A més, el president blaugrana, acompanyat pel secretari tècnic Txiki Begiristain, assistiran aquest diumenge a un homenatge al president de Boca Juniors, Mauricio Macri, que deixarà el club per assumir el 10 de desembre el càrrec d'alcalde de Buenos Aires.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut