Joan Gaspart
Joan Gaspart, en una imatge d'arxiu
Futbol

Joan Gaspart podria presidir l'Assemblea General de la Federació Espanyola després de la detenció de Villar

L'ex-president del Barça es manté com a vicepresident federatiu a dos dies per a la celebració de l'Assemblea, on s'aprova el calendari de la Lliga

Actualitzat

L'expresident del Barça, Joan Gaspart, podria presidir la junta directiva de la Federació Espanyola (RFEF) prevista per aquest dimecres, i l'Assemblea general del futbol espanyol, que s'ha de celebrar el dijous. Gaspart, de 72 anys, continua sent vicepresident de relacions institucionals i internacionals de la RFEF i el reglament de l'ens federatiu indica que, en cas d'absència del president, els vicepresidents estan facultats per encapçalar l'Assemblea en què es determinen, entre d'altres qüestions, quin serà el calendari de Lliga de la pròxima temporada tant a  la Lliga Santander com a la Lliga Adelante. 

Tot i la detenció d'Ángel Maria Villar, president de la Federació Espanyola, i del vicepresident econòmic Juan Padrón, els membres de la Junta no han rebut encara cap comunicat en què s'ajorni l'esdeveniment. Gaspart podria fins i tot accedir a la presidència de la RFEF de manera interina fins que les conseqüències de la detenció de Villar quedin delimitades. 

Defensa aferrissada de Villar 

Mentrestant, Gaspart ha defensat la presumpció d'innocència del dirigent basc: "És un home honrat i parteixo de la base de la seva innocència. Crec en la justícia, que és lenta però segura, i no seria la primera vegada que un cas així queda en no res. Espero que es pugui demostrar la seva innocència pel bé del meu amic i de la federació." Gaspart, encara vicepresident de la Federació Espanyola, no tem que l'afer el pugui arribar a implicar.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut