Espanyol

Joan Collet serà el convidat del "Hat Trick Espanyol" d'aquesta nit a Esport3

El candidat a la presidència de l'Espanyol Joan Collet assistirà aquesta nit al programa "Hat Trick Espanyol, d'Esport3, que també es podrà veure per esport3.cat. Collet explicarà la seva postura respecte a la proposta de l'expresident Sánchez Llibre de formar una candidatura unitària amb la d'Oliveró, per tal d'evitar les eleccions del dia 19. La idea de l'antic president és donar el poder a una junta gestora fins que s'acabi la temporada, per no desestabilitzar l'equip.

Actualitzat
El candidat a la presidència de l'Espanyol Joan Collet assistirà aquesta nit al programa "Hat Trick Espanyol", d'Esport3, que també es podrà veure per esport3.cat.

Collet explicarà la seva postura respecte a la proposta de l'expresident Sánchez Llibre de formar una candidatura unitària amb la d'Oliveró, per tal d'evitar les eleccions del dia 19. La idea de l'antic president és donar el poder a una junta gestora fins que s'acabi la temporada, per no desestabilitzar l'equip. Collet hi està d'acord i ara cal saber què decidirà Oliveró tot i que tot apunta que rebutjarà la proposició i per tant hi haurà eleccions.

Preguntes a través de la pàgina del Facebook del programa


Com ja va passar amb el candidat Sergio Oliveró, el programa recullirà les preguntes que els espectadors li vulguin fer a Joan Collet a través de la pàgina del Facebook del programa: http://www.facebook.com/htespanyol.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut