Una fotografia de Miquel Martí i Pol.
Una fotografia de Miquel Martí i Pol.
Roda de Ter

Joan Callau guanya el Premi Martí i Pol de poesia amb "L'avís de l'àngel"

El poeta de l'Ametlla de Mar s'ha endut el premi amb l'obra "L'avís de l'àngel". El veredicte del guardó s'ha conegut durant la cloenda de les Jornades Miquel Martí i Pol, que s'han celebrat a Roda de Ter aquesta setmana, per commemorar el desè aniversari de la mort del poeta.

RedaccióActualitzat

L'obra "L'avís de l'àngel", del poeta de l'Ametlla de Mar Joan Callau, ha guanyat el XXIX Premi Miquel Martí i Pol de Poesia, entregat aquest diumenge. El veredicte s'ha conegut durant la cloenda de les Jornades Miquel Martí i Pol que s'han celebrat a Roda de Ter aquesta setmana, per commemorar el desè aniversari de la mort del poeta.

A "L'avís de l'àngel", segons ha explicat ell mateix, Callau ha aconseguit fondre pensament i poesia d'una manera profunda i senzilla. El poeta també ha aprofitat l'entrega de premis per demanar un cert reconeixement als guanyadors del premi. Callau fa 29 anys que es va iniciar en el món de l'escriptura, i el mateix Martí i Pol, amb qui s'havien escrit algunes cartes, l'orientava en l'àmbit de la poesia.

El lliurament de premis ha acabat amb un concert de la coral Primavera per la Pau i els cantautors Genís Mayola i Teresa Rebull. El tancament de les jornades ha estat presidit per la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau; el diputat adjunt a la presidència de la Diputació de Barcelona, Joan Carles Garcia Cañizares, i l'alcalde de Roda de Ter, Jordi Serra.

Anar al contingut