Jocs Olímpics

Jo-Wilfried Tsonga guanya Milos Raonic en el partit més llarg en la història olímpica de tenis

El tenista frances Jo-Wilfried Tsonga ha derrotat Milos Raonic per 6-3, 3-6 i 25-23 en un maratonià partit que s'ha convertit en el partit de tenis més llarg en la història olímpica. El partit de la segona ronda del torneig de tenis, que es disputa a Wimbledon, ha durat 3 hores i 58 minuts.

Actualitzat
El tenista frances Jo-Wilfried Tsonga ha derrotat Milos Raonic per 6-3, 3-6 i 25-23 en un maratonià partit que s'ha convertit en el partit més llarg en la història olímpica de tenis. El partit de la segona ronda del torneig de tenis, que es disputa a Wimbledon, ha durat 3 hores i 58 minuts.

El partit s'ha allargat molt més del previst perquè al tercer set dels Jocs Olímpics no hi ha 'tie-break', i guanya el que treu un avantatge de dos punts. El duel no s'ha decidit fins que en el joc 48 d'aquest tercer set, Tsonga ha estat capaç de trencar el servei en un últim punt on fins i tot ha caigut a terra per acabar rematant el partit de volea. Un final fabulós per un matx que semblava no tenir fi.

David Ferrer i Feliciano López també avancen als vuitens de final

David Ferrer ha guanyat l'eslovac Blas Kavcic per un doble 6 a 2, i Feliciano López a l'argentí Juan Mónaco per un doble 6 a 4. A la ronda de vuitens, Ferrer jugarà contra el japonès Nishikori  i Feliciano López contra Tsonga. Al quadre femeni derrota de Maria Jose Martinez davant la numero 1 mundial, Victoria Azarenka, que l'ha superat per 6-1 i 6-2. Per la seva banda, Novak Djokovic també ha passat als vuitens de final després de desfer-se de forma contundent del nordamericà Andy Roddick.
Anar al contingut