La mansió té cinc dormitoris, una piscina, spa i una pista de tenis (Sotheby's)
Los Angeles

Jim Carrey ven per 30 milions d'euros la seva mansió plena d'art i referències al cine

L'actor canadenc va comprar la casa el 1994 per 3,9 milions d'euros i ara la ven per 7 vegades més que el valor inicial

Andrea Vargas TorrentóActualitzat

L'actor canadenc Jim Carrey ha posat a la venda la seva mansió a Los Angeles per 28.9 milions de dòlars. L'espai, que té forma de U i té 1.180.240 m², té cinc habitacions, una piscina amb una cascada, spa, un lavabo amb una xemeneia, lloc per fer ioga o una casa per a convidats ubicada davant d'una pista de tenis. 

Una cascada d'aigua a la piscina de la mansió de Carrey (Sotheby's)

Jim Carrey va comprar la casa, d'estil ranxo, l'any 1994 per gairebé 4 milions de dòlars i ara la ven per set vegades més que el seu valor inicial. 

La llum natural inunda l'interior de la casa amb terres de maó i fusta dura amb parets blanques i sostres amb bigues inclinades.

Les àmplies finestres i claraboies permeten l'entrada de llum natural (Sotheby's)

La mansió és a Brentwood, un barri a l'oest de Los Angeles, on hi ha molts arbres frondosos que ofereixen privacitat per a les persones que hi viuen, com ara John Travolta o Dr. Dre.

L'espai exterior consta de dues hectàrees (Sotheby's)

En aquest vídeo es pot veure un tour complet de la mansió.


L'art de Jim Carrey

La casa, que té molts espais diversos, és plena de referències a pel·lícules que Jim Carrey ha protagonitzat, com "La màscara".

Fotografies i referències a pel·lícules de Jim Carrey (Sotheby's)

I també hi ha quadres i escultures fets pel mateix Jim Carrey. De fet, en una entrevista el 2018 a The Hollywood Reporter, Jim Carrey explicava que la seva casa era un santuari per a la seva segona carrera com a artista visual, ple de pintures, dibuixos i escultures.

Carrey va assegurar que es volia centrar en l'art més que en actuar:

"Simplement no vull formar part d'aquest negoci i em sento atret per un altre tipus de sortida creativa. De fet, m'agrada molt el control de la pintura."


Una vida a Hawaii

Entre les propietats de Jim Carrey, se sap que es va comprar una casa a Hawaii, a Makena, un lloc on només viuen prop de 200 persones, segons dades del 2020, i on part del seu art està exhibit a la galeria Wyland.

 

 

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut