Primer pla de Jeremy Renner a l'estrena de la sèrie "Ull de Falcó" a Los Angeles, Califòrnia
Jeremy Renner a l'estrena de la sèrie "Ull de Falcó" a Los Angeles, Califòrnia (Reuters/Mario Anzuoni)

Jeremy Renner intentava salvar el seu nebot quan la màquina llevaneu el va atropellar

L'actor de Marvel va intentar que la màquina llevaneu no ferís el seu nebot, que estava en una camioneta aparcada davant de casa

Actualitzat

L'actor Jeremy Renner intentava evitar que la màquina llevaneu xoqués amb el vehicle on hi havia el seu nebot quan va quedar atrapat i va resultar greument ferit. Això és el que va passar la nit de Cap d'Any a Nevada, als Estats Units, segons l'informe policial redactat per l'oficina del xèrif del comtat de Washoe.

Segons el comunicat, l'actor, de 52 anys i popularment conegut per encarnar el personatge de Marvel Ull de Falcó, estava intentant retirar la neu que hi havia al seu ranxo de Mt. Rose-Ski Tahoe perquè el seu nebot, Alexander Fries, pogués treure el vehicle que conduïa, una camioneta que havia aparcat a l'entrada de casa.

Durant les maniobres, en què van lligar una cadena entre els dos vehicles per poder treure la camioneta, la màquina llevaneu, de la marca Pistenbully, "va començar a lliscar" i va fer que Renner "sortís del vehicle sense posar el fre d'emergència", diu l'informe.

Quan l'actor i músic nord-americà va intentar aturar o desviar el recorregut del Pistenbully, que anava directament cap al nebot, "va ser arrossegat pel vehicle, que el va envestir". A més a més, l'informe detalla que la llevaneu "va tenir alguns problemes", ja que la llum indicadora del fre de mà no funcionava:

"Encara que el Pistenbully va tenir alguns problemes, segons la nostra inspecció mecànica, es creu que el fre de mà podria haver impedit que avancés. Quan va intentar aturar o desviar el Pistenbully per evitar que ferís el seu nebot, va ser arrossegat pel vehicle, que el va envestir."

En veure que Jeremy Renner estava atrapat, el nebot va començar a cridar auxili i va ajudar el seu tiet, juntament amb un parell de veïns, fins que els serveis d'emergència van arribar, explica el comunicat.

Un helicòpter va haver de traslladar-lo urgentment a l'hospital, on va estar ingressat a l'UCI, després de diverses operacions d'urgència. El dia 4 de gener va reaparèixer per primer cop després de l'accident i l'endemà va publicar aquest vídeo a Twitter des de l'hospital, on va estar ingressat més de dues setmanes:


Dissabte passat, el mateix actor va explicar que s'havia trencat més de 30 ossos, però va assegurar que "es curarà i que s'ha fet més fort l'amor i el vincle amb la família i els amics".

ARXIVAT A:
Estats UnitsCinemaSèries
Anar al contingut