Jeremy Renner a la presesntació de la sèrie "Hawkeye" ("Ull de Falcó") a Londres, Regne Unit el 2021(Europa Press/Ian West)

Jeremy Renner comença a recuperar-se del greu accident: "Els 30 ossos trencats es curaran"

L'actor, popularment conegut per encarnar el personatge de Marvel Ull de Falcó, ha mostrat una imatge a les xarxes socials de la seva rehabilitació

Actualitzat

"He ressorgit de la tragèdia per la meva família". Jeremy Renner ha compartit una imatge en un post d'Instagram on se'l veu fent uns exercicis de rehabilitació, després del greu accident que va tenir amb una màquina llevaneu el dia 1 de gener a casa seva, a Nevada, als Estats Units.

L'actor nord-americà, de 52 anys i nominat a l'Oscar dues vegades, va estar ingressat en un hospital en estat crític, però estable, després de tenir un accident que li va provocar un fort traumatisme toràcic i greus lesions.

En aquesta nova publicació, Renner explica que s'ha trencat més de 30 ossos, els quals afirma que "es curaran, es faran més forts, així com es fa més fort l'amor i el vincle amb la família i els amics":

"Entrenaments matutins, objectius, tot ha canviat amb aquest any nou particular... He ressorgit de la tragèdia per la meva família, i ràpidament m'he focalitzat en l'amor rebut, encoratjador. Vull agrair a tothom els seus missatges i consideració cap a la meva família i cap a mi. Us envio molt amor i consideració. Aquests més de 30 ossos es curaran, es faran més forts, així com es fa més fort l'amor i el vincle amb la família i els amics. Amor i benediccions per a tothom."

 

L'incident va passar la nit de Cap d'Any, quan hi va haver un fort temporal de fred i neu a Nevada, que va deixar sense subministrament elèctric més de 35.000 usuaris.

Renner era al seu ranxo de la zona de Mt. Rose-Ski Tahoe, prop de Reno. L'actor va voler apartar la neu de casa seva amb una llevaneu i va resultar ferit en una cama. Un helicòpter va haver de traslladar-lo urgentment a l'hospital, on va estar ingressat a l'UCI, després de diverses operacions d'urgència.

Jeremy Renner, popularment conegut per encarnar Ull de Falcó, un dels superherois de la nissaga de pel·lícules de Marvel, va reaparèixer al cap de pocs dies de l'accident amb un missatge a les xarxes, on va voler tranquil·litzar els fans i agrair-los públicament les mostres de suport rebudes.

 

ARXIVAT A:
Estats UnitsCinemaSèries
Anar al contingut