Jennifer Lopez rebent l'MTV Generation Award, a Santa Monica, el juny passat
La novaiorquesa Jennifer Lopez ha estat una icona per a tota una generació (Reuters)

Jennifer Lopez anuncia nou disc renovant la inspiració en Ben Affleck 20 anys després

La diva del Bronx ha avançat els continguts de "This is me... now", que veurà la llum el 2023, una continuació de l'àlbum que la va portar a la fama el 2002

Carles Claret Vilaseca

Des que la música circula per les xarxes, no es venen discs i els artistes han de rendibilitzar les creacions especialment en grans gires, qualsevol efemèride és bona per saltar a la palestra.

Jennifer Lopez és una superestrella en el terreny del "show business", tant pel seu vessant musical com en l'Olimp del cel·luloide. I, a més, cal sumar els rius de tinta que ha fet córrer la seva vida sentimental.

Un filó per al paper cuixé que, d'entrada, tot i la llicència que es permet a la premsa als Estats Units, s'hauria de separar de la vida privada i la relació amb l'actor Ben Affleck, amb qui s'ha reconciliat després de dues dècades.

Amb l'estil que caracteritza els llançaments de nous àlbums a l'era d'internet, aquest divendres, la intèrpret d'arrels porto-riquenyes ha anunciat el llançament d'un nou disc a les xarxes.

Es titula "'This is me... now' (Aquesta soc jo... ara) i sorgeix 20 anys després que saltés a la fama amb un àlbum de títol molt semblant "This is me... then" (Aquesta soc jo... llavors).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Era ella llavors... Després d'enamorar-se de Ben Affleck, que li va servir de font d'inspiració per irrompre a les llistes de grans èxits amb un gran hit com a abanderat, "Jenny from the block", conjuntament amb altres grans èxits com "All I have", que també va arrasar.

Era el 19 de novembre del 2002. Mesos abans, mentre es gravava el que era el seu tercer disc, la novaiorquesa formava un dels binomis amorosos més sonats dels Estats Units, fins al punt que la premsa va batejar la simbiosi dels dos artistes com a "Bennifer".

De fet, a part del primer single "Jenny from the block", en el videoclip del qual era perseguida per paparazzis com li passava en la vida real, a "This is me... then", la petja d'Affleck quedava ben marcada en altres temes com "Baby I love u!" o l'explícit "Dear Ben".
 

Instagram, pista d'enlairament

Pocs dies després d'haver-se complert vint anys d'aquell disc, arriba l'anunci de la seqüela. Una mena de segona part, en tots els sentits. El 2002 es va comprometre amb Ben Affleck, però la parella va acabar anul·lant el casament i trencant poc temps després.

Després d'un parèntesi de dues dècades, l'amor entre la diva del Bronx i el cotitzat actor i director de Hollywood va revifar aquest estiu i van passar per l'altar.

Ara, Instagram ha estat la pista d'enlairament d'un àlbum que comptarà amb 13 cançons i veurà la llum l'any que ve. Ja fa uns dies que els fans de l'artista ja sospitaven que estava a punt d'anunciar alguna cosa important.  

Lopez havia esborrat totes les publicacions del seu compte i, finalment, aquest divendres ha compartit una publicació acompanyada d'un vídeo en què reprodueix la portada del disc del 2002, vestida amb una samarreta rosa i un gorro.  

En una transició ràpida, en treure's el gorro, la JLo de fa vint anys es transforma en la dona i artista que és ara, amb 53 anys. El clip acaba amb un rètol que anuncia el nou treball "This is me... now", de cara al 2023.

Les etiquetes de la publicació també certifiquen la connexió entre tots dos treballs musicals: #ThisIsMeThenAndNow i #20yearsofTHISISMETHEN

I, per si encara hi havia algun dubte, entre els temes del nou àlbum n'hi un de titulat "Dear Ben pt. ll". La història, doncs, s'ha reprès i continua: musicalment i sentimentalment.

Ben Affleck i Jennifer Lopez l'agost de 2022
Ben Affleck i Jennifer López, l'agost d'aquest 2022 (MARILLA SICILIA / ZUMA PRESS / CONTACTOPHOTO)
ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut