Dwayne Johnson i Jennifer Lawrence lideren el rànquing dels actors més ben pagats del 2016, segons la revista "Forbes" (Reuters)
Dwayne Johnson i Jennifer Lawrence lideren el rànquing dels actors més ben pagats del 2016, segons la revista "Forbes" (Reuters)
Nova York

Jennifer Lawrence i Dwayne Johnson són els actors més ben pagats del 2016, segons la revista "Forbes"

Els rànquings mostren la diferència salarial de Hollywood: els sous dels actors són gairebé un 50% més alts que el de les actrius

RedaccióActualitzat

La revista "Forbes" ha publicat el rànquing dels actors i les actrius més ben retribuïts del 2016. Les llistes posen en evidència la diferència salarial que encara es viu a Hollywood, amb una desigualtat de més de 17 milions d'euros entre els dos líders del rànquing i uns sous dels actors que arriben a ser un 50% més alts que el de les actrius.

En la llista de les actrius més ben pagades del 2016, la protagonista dels "Jocs de la fam", Jennifer Lawrence, lidera el rànquing per segon any consecutiu, amb uns ingressos de gairebé 41 milions d'euros. Tot i això, els guanys de l'actriu han caigut un 11,5%, respecte de l'any anterior, quan va arribar a més de 45 milions d'euros.

En la segona posició apareix l'humorista Melissa McCarthy, que es va embutxacar prop de 30 milions d'euros. La pujada de McCarthy es deu, en part, al seu paper en la versió femenina de "Caçafantasmes". Completant el pòdium trobem Scarlett Johansson, amb ingressos de fins a 22 milions d'euros. Després d'elles apareix Jennifer Aniston, amb 18 milions i mig d'euros, que segons la mateixa revista deu gran part dels seus ingressos a contractes publicitaris. En cinquena posició trobem, amb 15 milions d'euros, l'actriu xinesa Fan Bingbing, que juntament amb la sud-africana Charlize Theron i l'índia Deepika Padukone són les tres úniques actrius que es troben en les deu primeres posicions sense ser dels Estats Units.

La llista dels actors més ben pagats del 2016 la lidera Dwayne Johnson, conegut com "The Rock", amb 57 milions d'euros. Johnson, que ha duplicat els seus guanys gràcies a l'èxit de taquilla "Fast and Furious" i la pel·lícula "Un espia y medio", ha arrabassat el títol que mantenia des de feia tres anys Robert Downey Jr. A més, aviat arribarà a la gran pantalla un remake de "Los vigilantes de la playa", protagonitzat per Johnson sota el nom "Baywatch".

Per completar el pòdium hi trobem, en segon lloc, Jackie Chan, de 62 anys, amb 54 milions d'euros, i en tercera posició, Matt Damon, amb gairebé 49 milions i mig. El quart és Tom Cruise, amb prop de 47 milions d'euros, que ha passat al davant de Johnny Depp, que ha cobrat 42 milions i mig d'euros aquest any.

Anar al contingut