L'actriu Jedet a la catifa vermella dels Premis Feroz
L'actriu Jedet a la catifa vermella dels Premis Feroz (AICE /Alberto Ortega)

Jedet parla per primer cop de l'agressió sexual a la festa dels Feroz: "Són dies difícils"

L'actriu gironina ha denunciat una agressió sexual a la festa posterior a l'entrega dels Premis Feroz

RedaccióActualitzat

L'actriu gironina Jedet ha parlat per primer cop de l'agressió sexual que va viure als Premis Feroz. En un missatge a les seves stories d'Instagram, l'actriu ha explicat que confia que el seu cas "serveixi perquè moltes més persones s'animin a parlar i a denunciar".

 

En el missatge, agraeix el suport rebut i ha admès que són "dies difícils".

"Estic més sensible del que és normal, em sento aclaparada i atabalada."

La Policia de Saragossa va detenir el 29 de gener el productor Javier Pérez Santana acusat d'una agressió sexual a l'actriu gironina.

Els fets van passar a la festa posterior a l'entrega dels Premis Feroz, a la capital aragonesa.


Dues agressions en una nit

Aquella nit, hi va haver una segona agressió sexual. La policia mira d'identificar ara l'autor d'aquesta altra agressió denunciada per un home.

Les agressions van passar entre les quatre i les sis de la matinada a l'Espacio Ebro de Saragossa, on es feia la festa dels premis.

L'Associació d'Informadors Cinematogràfics d'Espanya (AICE) va explicar que l'equip de seguretat de l'esdeveniment va intervenir quan va saber els fets assistint les víctimes i aïllant els presumptes autors.

Les dues denúncies formen part del mateix atestat i les diligències les porta el Jutjat d'Instrucció número 6 en funcions de guàrdia.

Parla per primer cop 

El nom de la víctima es va publicar a diversos mitjans, malgrat que ella no ho havia explicat. Una setmana després, l'actriu ha trencat el silenci.

Jedet diu que fins al dia del judici reprendrà els seus compromisos professionals "amb normalitat" i no parlarà del tema.

ARXIVAT A:
Violència masclistaCinemaAgressió sexual
Anar al contingut