Javi López està convençut que l'Espanyol remuntarà el vol.
Javi López està convençut que l'Espanyol remuntarà el vol.
Espanyol

Javi López assegura que han fet una conjura al vestidor i està convençut que remuntaran el vol

El jugador de l'Espanyol Javi López ha assegurat que el vestidor s'ha conjurat perquè en el pròxim partit de lliga, contra el Màlaga, es vegi un altre equip, després de sumar un punt dels nou possibles en les tres primeres jornades del campionat. Tot i el mal inici de temporada, els jugadors tanquen files al voltant de Sergio González i reclamen paciència. Ara vénen dos partits seguits a casa, contra el Màlaga i el Getafe. És una bona oportunitat, diuen, per remuntar el vol

Actualitzat

El jugador de l'Espanyol Javi López ha assegurat que el vestidor s'ha conjurat perquè en el pròxim partit de lliga, contra el Màlaga, es vegi un altre equip, després de sumar un punt dels nou possibles en les tres primeres jornades del campionat. Tot i el mal inici de temporada, els jugadors tanquen files al voltant de Sergio González i reclamen paciència. Ara vénen dos partits seguits a casa, contra el Màlaga i el Getafe. És una bona oportunitat, diuen, per remuntar el vol.

"Contra el Màlaga es veurà un altre Espanyol. És un partit molt important. Som a casa i sabem que l'inici no ha estat l'esperat. Per això volem començar a sumar punts el més aviat possible", ha afirmat López.

El segon capità del conjunt blanc-i-blau ha insistit que el vestidor està "molt unit i animat, amb moltes ganes que arribi la jornada de dissabte". Amb vista als dos pròxims partits a Cornellà-el Prat, la plantilla "no s'ha marcat cap xifra de punts", encara que "l'objectiu és guanyar i analitzar el que no hem fet bé en aquests partits. Volem regalar-li la primera victòria a l'afició", ha apuntat.

Amb tot, Javi López ha evitat encendre les alarmes: "Seria una mica exagerat parlar de finals, encara que hem de començar a sumar ja. No s'ha vist l'Espanyol que volien veure fora ni que nosaltres, des de dins, esperàvem. És un nou projecte, necessitem temps i la grada es pot posar una mica més nerviosa."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut