El matí de Catalunya Ràdio

Jáuregui nega que vulguin trepitjar competències autonòmiques amb l'ampliació dels horaris comercials

El ministre de la presidència, Ramón Jáuregui, ha negat que el govern espanyol vulgui retallar competències autonòmiques en els horaris comercials. Jauregui ho ha dit en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio" l'endemà que José Luis Rodríguez Zapatero anunciés que plantejarà actuacions concertades a les comunitats autònomes en qüestions com, per exemple, la possible ampliació dels horaris comercials.

Actualitzat
El ministre de la Presidència, Ramón Jáuregui, ha defensat la voluntat de l'executiu espanyol de plantejar actuacions concertades a les comunitats autònomes en matèria, per exemple, d'horaris comercials.

Jáuregui hi ha dit l'endemà que el president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, anunciés que li agradaria ampliar els horaris comercials com a mesura per lluitar contra la crisi econòmica. L'anunci de Zapatero, però, va provocar el rebuig de la Generalitat, que va recordar que té la competència dels horaris comercials des del 1979.

Ramón Jáuregui ha volgut apagar el neguit de l'administració autonòmica catalana dient que el govern espanyol no pretén trepitjar les competències autonòmiques i que, en tot cas, es plantejarien actuacions concertades. Segons Jáuregui, aquest diàleg amb les comunitats i també amb els ajuntaments ha de servir per reduir les gestions administratives i eliminar la intervenció municipal en algunes qüestions empresarials.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut