L'expresident de la Diputació de Girona Jaume Torramadé durant el judici (ACN)
L'expresident de la Diputació de Girona Jaume Torramadé durant el judici (ACN)
Salt

Jaume Torramadé i l'expresidenta local d'Unió a Salt acorden per acabar el seu enfrontament als jutjats

Torramadé ha decidit retirar la denúncia d'extorsió contra l'assessora i Amador no recorrerà la sentència que va absoldre l'expresident de la diputació d'un delicte d'abusos sexuals

RedaccióActualitzat

Punt final al conflicte entre l'expresident de la Diputació de Girona Jaume Torramadé i l'expresidenta local d'Unió a Salt Minerva Amador.

Després d'anys d'acusacions encreuades i polèmica, Torramadé ha decidit retirar la denúncia d'extorsió contra l'assessora i, al seu torn, Amador no recorrerà la sentència del Jutjat Penal número 5 de Girona que va absoldre Torramadé d'un delicte d'abusos sexuals.  

L'expresident s'enfrontava a una pena de 2 anys de presó i a pagar una indemnització de fins a 20.000 euros acusat de fer tocaments a la assessora d'Unió, durant el sopar d'inici de campanya electoral del novembre del 2012. Al maig, el jutjat penal número 5 de Girona va absoldre'l, però Amador podia presentar recurs.

Per la seva banda, Torramadé també ha decidit retirar la denúncia d'extorsió que va interposar contra Amador el 16 de novembre del 2012, vuit dies bans que ella el denunciés per abusos sexuals.

Això suposa el punt final al serial polític i judicial amb denúncies creuades que s'ha mantingut durant els últims anys entre el polític Jaume Torramadé i l'assessora d'Unió Minerva Amador.

Anar al contingut