Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Futbol

Jaume Roura presenta el seu programa a les quatre províncies de Catalunya

Jaume Roura ja ha presentat la nova precandidatura per presidir la Federació Catalana de Futbol. Roura, que fins dilluns mateix encara era president de la catalana ha avançat que ja compta amb el suport d'uns 800 clubs catalans. Roura ha presentat el seu programa a Tarragona, Girona, Lleida i Barcelona, i ha demanat als polítics que s'abstinguin d'intervenir en el procés electoral.

Actualitzat
Jaume Roura està convençut que no tindrà cap problema per ser candidat els pròxims dies, ja que abans de presentar-se ha rebut 800 adhesions de clubs i persones amb pes específic en el futbol català. Roura ha presentat la seva precandidatura acompanyat de gran part dels membres del seu equip, en què destaquen el president de la Gramenet, Paco Ortega; el del Manresa, Manel Sánchez, o el del Vilafranca, Pere Montserrat. També formen part de la seva candidatura exdirectius com Ferran Martorell, Maria Teresa Andreu o Jaume Feixa, i el veterà dirigent del futbol base Josep Barcons. Roura considera que la Federació ja fa servei als clubs i que al mes de juny, en el Congrés Català de Futbol, tothom hi tindrà veu per explicar els seus problemes.

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut