Fórmula 1

Jaume Alguersuari es mostra molt tranquil quan falta menys d'una setmana per al seu debut a la F1

Abans de marxar cap a Hongria, on el cap de setmana es convertirà en el debutant més jove de la Fórmula 1, Jaume Alguersuari ha rebut el suport dels màxims representants de l'esport català. El pilot de Toro Rosso ha assegurat que la seva escuderia no li exigirà resultats a curt termini i ha explicat que ha arribat a la F1 un any abans del que estava previst.

Actualitzat
"Molta gent considera precipitada la meva incorporació però el procés que jo tinc al pensament és conduir, estudiar i observar", ha explicat el jove pilot català, que ha afegit: "Conec molt poc el cotxe i en un cap de setmana de la Fórmula 1 les coses van molt diferents, així que serà un Gran Premi per veure com funciona el sistema. L'objectiu és acabar la carrera i veure com em sento"

El debut a Hongria


Alguersuari ha comentat que Hongria és un circuit que coneix i amb el qual es s'avé, però que no li succeeix el mateix amb el cotxe, ja que "hi ha moltes coses que no controlo", ha dit.
"No crec que hi tingui res a perdre. La Fórmula 1 és el campionat més elevat de tots, i serà molt difícil per mi superar els altres pilots, però m'ho hauré de prendre amb calma" ha afirmat l'espanyol.

També ha explicat que la decisió de Toro Rosso es va prendre "de la nit al dia". "Han cregut que sóc una aposta de futur", i per això el seu objectiu és acabar l'any a Abu Dhabi, i acabar la temporada com a pilot titular.

Bona relació amb Alonso i De la Rosa

El pilot ha declarat que manté una bona relació amb els corredors espanyols Fernando Alonso i Pedro Martínez de la Rosa, dels quals ha recordat que el van felicitar "fa temps", abans fins i tot de conèixer-se el seu debut.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut