Jango Edwards
Jango Edwards ha explicat a TV3 que li han donat un pronòstic de menys d'un any de vida

Jango Edwards anuncia que té un càncer terminal i regala a Barcelona el Festival of Fools

El pallasso nord-americà, establert a la ciutat, és un dels impulsors d'un conjunt d'espectacles que converteix Barcelona en la capital mundial del clown

RedaccióActualitzat

El Festival of Fools aterra a Barcelona per convertir-la en la capital mundial del clown. Durant un mes hi haurà tota mena d'espectacles de sala, un cicle de cinema i accions de carrer.

Una de les més irreverents la lidera el còmic Leo Bassi i pretén canonitzar l'arquitecte Antoni Gaudí davant de la Sagrada Família.

El festival té el mateix esperit social i provocador dels orígens, a l'Amsterdam del 1975, on van actuar alguns dels presents, com Johnny Melville, Tortell Poltrona o Jango Edwards, que esgota el temps que li queda amb un somriure:

"Aquest és el meu últim any, m'estic morint. Tinc càncer. Però no passa res, la mort és inevitable. Estimo la ciutat i li farem aquest regal. El món ha de canviar i ho podeu fer amb el somriure." 

El pallasso nord-americà està instal·lat a Barcelona i es va retirar dels escenaris fa dos anys. Ara ha anunciat a les càmeres de TV3 que té un càncer terminal. El Festival of Fools és el regal que fa a la capital catalana i, alhora, el llegat artístic que deixa.

ARXIVAT A:
CulturaArt
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut