Bàsquet

Jaka Lakovic abandona el Regal Barça i fitxa pel Galatasaray turc

El jugador eslovè del Regal Barça Jaka Lakovic jugarà a l'equip turc del Galatasaray les dues pròximes temporades. Després que el club li va comunicar que no comptava amb ell, Lakovic ha trobat de forma ràpida destinació al bàsquet turc. El Galatasaray té el repte de classificar-se per a l'Eurolliga en la fase prèvia de la competició. És el sisè jugador que causa baixa a la plantilla blaugrana, que després de la contractació d'Eidson i Rabaseda busca reforços per completar una plantilla competitiva per l'any vinent.

Actualitzat
Després que el club li va comunicar que no comptava amb ell, el base eslovè ja té nou equip per la pròxima temporada. El seu alt rendiment no ha passat desapercebut per a l'equip turc del Galatasaray, que l'incorporarà a les seves files per reforçar el joc de perímetre durant les dues properes temporades.

L'eslovè ha jugat les últimes cinc temporades amb el Barça, i ara amb 32 anys emprèn una nova aventura. El conjunt turc s'està reforçant molt de cara a la pròxima temporada, i el mateix Lakovic formarà parella de bases amb el turc Ender Arslan, fitxat de l'Efes Pilsen. A més el Galatasaray ha fitxat jugadors com Jamos Lucas Gordon, Özer o Aldemir, i jugarà la fase prèvia de l'Eurolliga.

Lakovic és el sisè jugador de la plantilla del Barça que causa baixa aquest any, després dels comiats de Ricky Rubio, Anderson, Morris, Basile i de l'actual capità, Roger Grimau. Després del fitxatge d'Eidson i la tornada de Xavi Rabaseda, el Regal Barça busca un base i un ala pivot per completar la plantilla. Precisament, un dels jugadors que havia sonat com a possible reforç, el grec Antonis Fotsis, ha acabat fitxant per l'equip Armani Jeans italià.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut