Imatge d'arxiu d'una persona fent la declaració de la renda en una oficina.
Imatge d'arxiu d'una persona fent la declaració de la renda en una oficina.
Barcelona

Ja són vuit els municipis que ingressaran aquest abril els seus impostos a l'Agència Tributària Catalana

Els alcaldes d'aquests municipis presentaran dijous que ve la documentació de la liquidació dels tributs a les oficines de la Generalitat. Entre els municipis hi ha una capital de comarca, Ripoll, i viles d'entre 7.000 i 9.000 habitants com ara Alella, al Maresme.

Redacció/ACNActualitzat
Ja són vuit els municipis que han decidit ingressar aquest abril els seus impostos a l'Agència Tributària Catalana (ATC), segons ha indicat la plataforma Catalunya Diu Prou.

Els ajuntaments que s'han compromès a pagar els seus impostos a l'Agència Tributària Catalana són el d'Arenys de Munt, Campdevànol, Llinars del Vallès, Premià de Dalt, Ripoll, Sant Jaume de Llierca, Sant Julià del Llor i Bonmatí, Viladamat, Gallifa i Alella.

Tots aquests municipis han decidit ingressar les seves obligacions tributàries per IVA i IRPF a l'Agència Tributària de Catalana. Els alcaldes d'aquests municipis presentaran la documentació de la liquidació d'aquests impostos a les oficines de l'organisme tributari de les delegacions de la Generalitat a Barcelona i a Girona el proper dijous 18 d'abril, i hi aniran acompanyats d'altres representants municipals i de membres de la plataforma Catalunya Diu Prou.

Des de Catalunya Diu Prou fan una crida a tots els ciutadans que han fet efectiu el pagament d'impostos a l'ATC a acompanyar-los dijous i fer la notificació de forma conjunta.
Anar al contingut