Treballs intensos dels equips de rescat per intentar trobar més supervivents (Reuters)
Treballs intensos dels equips de rescat per intentar trobar més supervivents (Reuters)
Farindola

Ja són 14 els morts trobats a l'hotel sepultat per una allau a Itàlia

Els bombers han localitzat aquest matí dos cossos més a l'hotel Rigopiano, als Abruços, on continuen desaparegudes una quinzena de persones. Onze han pogut sobreviure. La justícia investiga si s'hauria comès un homicidi involuntari, per establir possibles responsabilitats.

RedaccióActualitzat

Ja són 14 els cadàvers que els bombers han recuperat de dins de l'hotel Rigopiano, als Abruços, sepultat dimecres passat per una allau. Els equips de rescat han trobat aquest matí dos cossos més, que corresponen a dues dones. Aquest dilluns, els bombers van poder rescatar vius tres cadells de gos, cosa que els fa pensar que hi podria haver bosses d'aire entre la runa.

A més de les 14 víctimes mortals, 15 persones continuen desaparegudes i 11 s'han pogut salvar. Moltes persones continuen treballant de manera intensa perquè es manté una mínima esperança de trobar supervivents

Mentrestant, la justícia ha obert una investigació per determinar si s'hauria comès un homicidi involuntari, per establir possibles responsabilitats. Es vol aclarir si es van tenir en compte tots els riscos en la construcció de l'hotel, que s'ha sabut que es va aixecar sobre un terreny ja afectat per esllavissades. També si es va actuar correctament quan, dimecres al matí, abans de l'allau, el director de l'establiment va demanar ajuda a les autoritats davant una situació d'emergència.

Anar al contingut