Actualitat blanc-i-blava

Iván de la Peña podria deixar el futbol en actiu al final de la temporada

Iván de la Peña no descarta deixar el futbol en actiu al final de la temporada, ja que ha dit que només continuarà jugant mentre gaudeixi fent-ho. Mentrestant el fitxatge de Denny Landzaat, de l'AZ Alkmaar, ha quedat congelat fins a final de setmana, perquè hi ha altres clubs que s'han interessat en el migcampista. A l'Alt Empordà, el tècnic Ernesto Valverde ha tornat a dirigir una altra sessió en el segon dia de stage a Peralada. El migcampista Ito s'ha incorporat a la concentració.

Actualitzat

La possible retirada o no d'Iván de la Peña, que acaba contracte al juny del 2007, es veurà a final de temporada. Qui la veu, en canvi, molt lluny, és Kameni, que acaba de renovar per dos anys més el contracte amb l'Espanyol, és a dir, fins al 2009. El que no és clar, encara, és si serà de titular o de suplent. Valverde encara no ha donat cap pista de les seves preferències a la porteria. Gorka i Kameni porten, de moment, molt bé aquesta rivalitat. La pretemporada ha de servir, doncs, perquè un dels dos convenci el nou tècnic. De moment, Kameni ha assegurat que els aficionats podran tornar a veure el Kameni de les grans actuacions de la primera temporada i ha negat que el tema de la renovació li fes mal l'any passat.

Per la seva banda, Gorka Iraizoz té clar que el fet d'haver acabat la passada temporada de titular no li dóna més avantatge en el projecte Valverde, ja que considera que ha de treballar molt per ser el primer porter.

Una bona notícia, a la concentració de Peralada, ha estat la incorporació d'Ito amb el seus companys, ja que tenia unes molèsties a l'esquena. En principi, dimecres mateix ja podrà començar a entrenar-se amb tot el grup. Aquest dimarts, Valverde ha dirigit una sessió matinal i ha deixat per la tarda una lliçó tàctica per començar a mostrar la seva filosofia als jugadors.

El fitxatge de Landzaat

El secretari tècnic de l'Espanyol, Paco Herrera, ha tornat d'Holanda sense haver tancat el fitxatge del migcampista de l'AZ Alkmaar, Denny Landzaat. Les posicions s'han acostat però sense cap acord que serveixi per tancar l'operació. Segons sembla, el club holandès es mostra inflexible pel que fa a la quantitat econòmica pel traspàs i a més, s'hi han afegit altres clubs que també s'interessen pel jugador. Les dues parts s'han donat uns dies de marge fins aquest cap de setmana per mirar de segellar el fitxatge. Així, doncs, el fitxatge de Landzaat per l'Espanyol ha quedat congelat fins a finals de setmana per l'interès que també han demostrat per l'holandès el Llevant i el Wigan Athletic, entre altres equips.

També es troba en "stand-by" el reforç de Rufete, que podria convertir-se en nou jugador perico si es desvincula del València. Rufete farà 30 anys al novembre i és el jugador desitjat per a la banda dreta, on l'equip ha de cobrir la baixa de Juanfran, que ha tornat al Madrid. Rufete es va formar en les categories inferiors del Barça i ara ja suma sis temporades consecutives a la Primera Divisió. Tot i els entrebancs, l'Espanyol treballa tranquil, després d'assegurar la continuïtat dels porters Iraizoz i Kameni.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut