Jerusalem

Israel celebra els funerals per les víctimes del tiroteig de Tolosa de Llenguadoc

Últim adéu a Israel per a les quatre víctimes del tiroteig d'aquest dilluns davant l'escola jueva de Tolosa de Llenguadoc. Milers de persones han assistit als funerals pel professor de religió de 30 anys, els seus dos fills, de 5 i 4, i una altra menor, de 7. En la cerimònia també hi han estat presents una cinquantena de familiars i amics de les víctimes que han viatjat des de França fins a Jerusalem.

RedaccióActualitzat
Jerusalem ha acollit els funerals per les quatre víctimes del tiroteig de Tolosa de Llenguadoc. Una cinquantena d'amics i familiars i diverses autoritats franceses i israelianes s'han congregat per donar l'últim adéu al professor Jonathan Sandler, de 30 anys, els seus fills Arieh i Gabril, de 5 i 4 anys, i l'altra menor, Miriam Monsonego, de 7, que van morir a trets a les portes d'una escola jueva de la ciutat francesa.

El ministre francès d'Afers Estrangers, Alain Juppé, i el seu homònim israelià, Dany Ayalon, han presidit l'emotiva cerimònia que s'ha celebrat a Givat Shaul, el cementiri més gran de Jerusalem.

Precisament abans del funeral, Juppé s'ha reunit amb el president del país, Shimon Peres. Tots dos han destacat la bona col·laboració entre governs en la investigació del cas i s'han felicitat per la ràpida actuació de les forces de seguretat franceses.

Per la seva banda, el president Nicolas Sarkozy i altres membres del seu govern han celebrat un homenatge pels tres militars morts fa uns dies a Montauban.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut