Una captura de les càmeres de seguretat de l'hospital Al-Shifa de Gaza el 7 d'octubre
Una captura de les càmeres de seguretat de l'hospital Al-Shifa de Gaza el 7 d'octubre

Israel assegura que Hamas va retenir ostatges dins l'hospital Al-Shifa

L'exèrcit israelià difon un vídeo de les càmeres de seguretat de l'hospital on es veuen entrar dues persones ferides el 7 d'octubre

RedaccióActualitzat

En els seus intents de demostrar que l'hospital Al-Shifa era un centre de comandament de Hamas, l'exèrcit israelià ha distribuït les imatges de dues càmeres de seguretat de l'hospital en què es veu el que afirmen que són dos ostatges, un del Nepal i l'altre de Tailàndia, sent portats a l'interior del recinte el dia 7 d'octubre.

Unes imatges que per l'exèrcit israelià són la prova que l'hospital Al-Shifa de la ciutat de Gaza hauria estat un dels llocs on Hamas ha mantingut part dels 240 ostatges que va segrestar el 7 d'octubre. 

De fet, una de les ostatges alliberades ja va explicar que els ferits havien rebut atenció mèdica. Però, segons Israel, les imatges demostren que Hamas ha utilitzat Al-Shifa com a infraestructura terrorista.

Aquestes són les imatges:


Fa setmanes que les tropes israelianes insisteixen que Hamas va construir una gran infraestructura subterrània adjacent a l'hospital per instal·lar-hi el seu quarter general

Segons ha explicat aquest diumenge a la tarda el portaveu militar d'Israel, Daniel Hagari, al subsol de l'hospital d'Al-Shifa hi han trobat un túnel de 55 metres de llargària on Hamàs hauria estat operant i, segons asseguren, també hauria retingut alguns dels ostatges.

A més, Hagari ha afirmat que una de les ostatges, Noa Marciano, una jove soldat de 19 anys que va resultar ferida durant l'atac de Hamas, va ser executada pels milicians dins de l'hospital.  

 

ARXIVAT A:
IsraelGazaIsrael envaeix Gaza
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut