Barcelona

Isabel Coixet, el Celler de Can Roca i la llibreria La Central, entre els premis FAD

El Foment de les Arts i del Disseny (FAD) ha lliurat aquest dijous les Medalles del FAD 2010 a la cineasta Isabel Coixet, el restaurant Celler de Can Roca, la llibreria La Central, l'artista i arquitecte Erwin Bechtold i la directora general d'Atenció Ciutadana de la Generalitat, Marta Continente. El lliurament de les medalles s'ha fet durant la festa anual de socis, en què també s'han donat les insígnies del FAD als sis socis que compleixen 50 anys a l'entitat i als 12 que compleixen un quart de segle.

Actualitzat
El FAD reconeix la trajectòria internacional de la cineasta Isabel Coixet i la recreació d'estat d'ànim i paisatges que aconsegueix la cuina del restaurant gironí dels germans Roca.

També distingeix La Central, llibreria especialitzada en les humanitats, arts i literatura, així com la feina de l'artista alemany Erwin Bechtold, resident a Eivissa després d'una llarga temporada a Barcelona, on va contactar amb el cercle artístic Dau al Set.

Finalment, premia la directora general d'Atenció Ciutadana de la Generalitat, Marta Continente, per treballar per a l'excel·lència de diversos productes pel que fa a la seva funcionalitat, disseny i creativitat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut