Snowboard

Isaac Vergés aconsegueix la vuitena posició en la final de half-pipe de la Copa del Món de snowboard

Amb l'absència de la convalescent Queralt Castellet, Isaac Vergés ha estat el gran protagonista de la final de la Copa del Món de half-pipe disputada aquest dissabte a la Molina. El surfista català ha acabat en una més que meritòria vuitena posició, el millor resultat de la seva carrera. Vergés, que havia accedit a la seva primera final amb la quarta millor posició, s'ha hagut de conformar amb el vuitè lloc d'una prova que s'ha tancat amb la victòria del noruec Freddy Austbo. Justin Lamoureux s'ha proclamat campió del món.

Actualitzat
Malgrat el triomf final de Freddy Austbo, Justin Lamoureux s'ha proclamat campió del món de half-pipe gràcies a la tercera posició aconseguida aquest dissabte a la Molina. Es dóna la circumstància que el canadenc no ha guanyat cap prova de la Copa del Món aquesta temporada i, no obstant això, s'ha acabat emportant el triomf final. El segon de la prova ha estat Christophe Schmidt.

En la categoria femenina, l'australiana Holly Crawford ha estat la millor per davant de la canadenca Mercedes Nicoll i la polonesa Paulina Ligocka. Aquest diumenge es disputen les finals de l'eslàlom gegant paral·lel.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut