Iron Maiden actuarà a Barcelona al juliol en l'únic concert a Espanya
El cantant d'Iron Maiden, Bruce Dickinson (Iron Maiden /John McMurtrie)

Iron Maiden actuarà a Barcelona al juliol en l'únic concert a l'estat espanyol

Les entrades per al concert a l'Estadi Olímpic de Montjuïc del dissabte 25 de juliol es posaran a la venda dimarts que ve

Actualitzat

Els Iron Maiden tornen a Barcelona amb un gran concert a l'Estadi Olímpic de Montjuïc el dissabte 25 de juliol. La llegendària banda britànica de heavy metal hi portarà la seva gira "Legacy Of The Beast", en l'única parada que farà a l'estat espanyol.

Les entrades per al que serà un dels grans concerts de l'estiu sortiran a la venda dimarts que ve, 12 de novembre. Una gira en què els Iron Maiden, un dels grups de heavy metal més importants de tots els temps, fan un repàs de la seva trajectòria i en què no falten cap dels seus grans èxits. La gira va començar l'any passat i ja l'han vista dos milions de persones a tot el món.

A Barcelona, el concert, que té una posada en escena espectacular, tindrà com a teloners Within Temptation i Airbourne. L'ultima vegada que els Iron Maiden van passar per Catalunya va ser l'any 2016, quan van actuar al Rock Fest, a Santa Coloma de Gramenet.

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut