La hípica tenia sis cavalls malvivint (FAADA)

Investiguen una hípica del Bruc per tenir cavalls famèlics sense aigua ni menjar

L'any passat, la Generalitat ja va decomissar 16 cavalls als seus propietaris

RedaccióActualitzat

Tenien sis cavalls famèlics, malvivint sense aigua ni menjar en una hípica del Bruc, a l'Anoia. A més, els animalistes sospiten que el propietari enterrava els animals que morien sense fer l'ús obligat de recollida d'animals morts.

Així ho ha denunciat l'entitat Fundació per a l'Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA).

Ara ja no hi són, perquè els Mossos d'Esquadra i el Departament d'Acció Climàtica han obligat el propietari a traslladar els cavalls a una hípica on es garanteixin millors condicions de vida. I ara el cas s'investiga.

TV3 ha pogut parlar-hi per telèfon i assegura que no els va poder alimentar bé perquè li entraven a la finca i li robaven el pinso.

L'entitat, en tot cas, alerta que cada vegada hi ha més cavalls abandonats, i que la Generalitat no té protectores per fer-ne els decomisos. Només l'any passat, 16 van ser confiscats dels seus propietaris per maltractament. Per això, demanen al govern que obri refugis per a cavalls i reguli tot el sector.

Aquesta crònica recull les imatges, gravades la setmana passada per FAADA, que advertim que poden ferir la vostra sensibilitat:

 

ARXIVAT A:
Maltractament animal
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut