Investiguen una agressió sexual a una noia de 18 anys en el macrobotelló a la UAB

La víctima ha presentat denúncia davant dels Mossos, que han obert una investigació

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió sexual que hauria patit una noia de 18 anys en el macrobotelló d'aquesta matinada a la Universitat Autònoma de Barcelona, a Bellaterra.

La noia ha presentat denúncia davant de la policia i la investigació està oberta. Per ara, no hi ha detinguts. Els Mossos han activat el protocol d'atenció a la víctima d'agressions sexuals, que inclou l'atenció psicològica a la jove per part de la unitat especialitzada en aquests delictes.

L'agressió s'hauria produït durant el macrobotelló que ha aplegat aquesta nit de divendres unes 8.000 persones al campus de la UAB a partir d'una convocatòria apareguda a les xarxes socials. La festa ha col·lapsat el recinte universitari i també els seus accessos, tant per carretera com a la línia de Ferrocarrils de la Generalitat que té parada a Bellaterra. 

A més, alguns estudiants allotjats a la Vila Universitària han denunciat destrosses als pisos i a l'entorn, ja que grups de participants van acabar entrant a les vivendes particulars.

 

 

 

 

ARXIVAT A:
UniversitatAgressió sexualMossos d'Esquadra
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut