Els Mossos investiguen una agressió a un noi a l'estació de Plaça Espanya de la L1 del Metro dimecres passat
Els Mossos investiguen una agressió a un noi a l'estació de Plaça Espanya de la L1 del Metro dimecres passat
Barcelona

Investiguen una agressió homòfoba al metro en què haurien participat dos vigilants

TMB obre una investigació interna "sobre la possible participació de personal de seguretat fora de servei" en l'agressió

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen la presumpta agressió comesa per quatre homes i dues dones a un jove dimecres passat a l'estació de metro de Plaça Espanya de la L1.

Segons ha denunciat un usuari a Facebook, el jove va rebre diversos cops i mostra dues fotografies de l'agredit. Segons la denúncia, els agressors haurien pegat a la víctima perquè "era massa gai".

També assegura que dues de les persones que van participar en l'agressió eren personal de seguretat contractats per TMB i que haurien emmanillat el jove per agredir-lo:

"Aquest noi va ser apallissat ahir a la nit a l'estació de metro de Plaça Espanya a Barcelona. Per quatre nois i dues noies. Perquè els semblava "massa gai". I mireu el seu canell, són manilles. Perquè dos dels nois eren treballadors de seguretat al metro. Així que... quan algú us diu que Barcelona és una ciutat oberta i amable amb tothom, heu de saber que aquesta merda passa a tot arreu. Pau per a tothom"

 

 

TMB ha informat que col·labora amb la investigació dels Mossos d'Esquadra per a l'esclariment dels fets i ha obert una informació interna "sobre la possible participació de personal de seguretat fora de servei".

 

 

Per la seva banda, des de l'Observatori Contra l'Homofòbia (OCH) es condemna la "brutal agressió" i es posa a disposició de la víctima. L'Observatori ha activat els protocols davant d'una agressió que s'hauria produït perquè la víctima era "massa gai":

 

 

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, s'ha fet ressò de la denúncia i, a través de Twitter, ha expressat la seva "condemna" davant "aquests fets i qualsevol mostra d'homofòbia i violència". Collboni ha assegurat que Barcelona és "oberta, plural i tolerant" i que "cap actitud d'odi i discriminació tindrà mai cabuda a la ciutat".

ARXIVAT A:
Homofòbia
Anar al contingut