Investiguen una agressió homòfoba al barri de Gràcia de Barcelona la nit de Sant Joan
Un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Investiguen una agressió homòfoba a Gràcia i una agressió sexual a Esplugues de Llobregat

Durant la revetlla de Sant Joan, dos nois van haver de ser traslladats a l'hospital amb contusions degut a una agressió homòfoba a Barcelona

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió homòfoba durant la revetlla de Sant Joan al districte de Gràcia de Barcelona.

La parella de nois que han estat víctimes de l'agressió han estat traslladats a l'hospital amb contusions. La policia en busca els autors després de rebre una denúncia.

Els fets haurien passat a les 4 de la matinada al barri barceloní.

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha censurat l'agressió en una piulada a Twitter on s'ha referit també a una agressió sexual que ha tingut lloc a Esplugues de Llobregat. Hi ha un detingut per agredir sexualment una noia a la via pública al voltant de les 5 de la matinada.


D'altra banda, els Mossos han intervingut també en una festa il·legal al carrer Veneçuela de Barcelona, amb un total de dos detinguts, 39 denunciats per incomplir les mesures per combatre la Covid-19 i catorze denunciats per drogues. En aquest operatiu, la policia ha comissat 1.000 euros i els aparells de música.

A banda de les dues agressions denunciades, durant la nit no s'han registrat altres incidents greus remarcables.

De tota manera, a Barcelona s'han cremat 64 contenidors i també dos cotxes. A més, els Mossos han fet gairebé una seixantena de detencions.

Els Mossos també busquen tres joves que han llençat un petard a Vic contra un cotxe que ha acabat calcinat.     

Els Mossos d'Esquadra han mobilitzat un total de 2.030 efectius policials en el dispositiu especial de seguretat per la revetlla de Sant Joan.

 

ARXIVAT A:
HomofòbiaLGTBIAgressió sexual
Anar al contingut