Façana dels jutjats de Girona
Façana dels jutjats de Girona

S'investiga un professor de música de Quart acusat d'abusos sexuals a menors

Dos exalumnes van denunciar el professor de bateria i, posteriorment, han aparegut més casos

RedaccióActualitzat

A Girona s'està investigant un professor de bateria de Quart, al Gironès, denunciat per dos exalumnes que l'acusen d'abusos sexuals.

Després de les primeres denúncies, però, han aparegut més casos, que també s'estan estudiant.

Unes víctimes han volgut oferir el seu testimoni a TV3 per visibilitzar la gravetat d'aquest delicte i contribuir a prevenir-lo.

Andreu Cufí Pericot va patir abusos dels 13 als 15 anys.

Explica com el professor "acaba sent com una mena de pare" amb el qual "podies parlar de qualsevol cosa, podies beure, podies fumar...".

"A partir d'aquí es va creant un vincle superfort amb el professor. Va seguint una escala gradual i, amb molta paciència, acaba arribant a l'objectiu que volia, que és l'abús."

 

Un vincle que va aconseguir que "la manipulació d'aquesta persona m'ha durat deu anys", fins al moment que ha posat la denúncia i s'ha trobat per primer cop amb les altres víctimes.

I recorda que "senties com una mena de pena i de tristesa cap a la persona que havia abusat de tu".

Isaac Jover Rodríguez va patir abusos dels 18 als 21 anys. Recorda com, arran de comentar que estava molt cansat, el professor li va dir: "Estira't aquí i et faig un massatge."

 

 

Aquesta primera vegada "hi va haver algun tocament", però no va anar més enllà.

"A la següent classe", però, "hi va haver una altra proposició, i el massatge anava més enllà, fins arribar a la masturbació".

"Aquests fets van anar passant diverses vegades, no sé si cinc o quinze vegades; no en tinc ni idea, però sé que vaig patir abusos sexuals i no sexuals."

 

I afegeix que, durant els abusos, "sempre hi havia aquest discurs de 'sigues lliure, deixa't anar, que jo t'estimo molt', i després entraven moltes frases de xantatges".

Adrià Cuéllar Jiménez, sotmès a abusos dels 12 als 23 anys, remarca que "estem parlant d'un abús psicològic, durant molt de temps, que li dona accés a un abús sexual".

 

ARXIVAT A:
Agressió sexual
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut