La detenció es va fer a mitjans de mes, després de la denúncia d'uns veïns del soroll que feien els joves (Mossos d'Esquadra)
La detenció es va fer a mitjans de mes, després de la denúncia d'uns veïns pel soroll que feien els joves (Mossos d'Esquadra)

S'investiga un feminicidi a Sabadell en trobar una dona morta amb senyals de violència

És el segon crim en menys de 15 dies a Sabadell

Actualitzat

Els Mossos investiguen la mort violenta d'una dona aquest dimarts a Sabadell. Han trobat el cos de la víctima amb senyals de violència en un domicili del barri de Campoamor de la cocapital del Vallès Occidental.

L'avís del succés s'ha rebut cap a les 14.00. Efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat a l'immoble i han trobat el cos sense vida d'una dona que presentava evidents senyals de violència i han alertat els Mossos d'Esquadra.

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) ha obert una investigació per determinar les circumstàncies de la mort de la dona i buscar l'autor de l'agressió mortal.

Es tracta del segon crim en menys de 15 dies a Sabadell. El 22 de juliol un home va matar la seva parella i va amagar el cos en un bagul.

Aquest dimarts també s'ha tingut notícia de dos homicidis que s'investiguen com a crims masclistes.

El jutge de violència sobre la dona de Reus ha enviat a la presó per homicidi un home detingut divendres. El jutge creu que hi ha indicis que ell l'havia maltractada aquella tarda.

A Màlaga, s'ha detingut un home per haver matat la parella. Va intentar desfer-se del cadàver en un abocador.

Si es confirmen aquests dos casos, que s'estan investigant, seran 30 les dones assassinades des de principis d'any per violència masclista.

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut