Palau d'Anglesola

Investiguen tres denúncies per intent de segrest a menors a la Noguera i Pla d'Urgell

Els Mossos d'Esquadra investiguen la denúncia d'un menor d'edat del Palau d'Anglesola, al qual uns desconeguts amb la cara tapada haurien convidat a pujar a un cotxe. És el tercer cas del mateix tipus que arriba a la policia des que va començar l'any.

RedaccióActualitzat
I és que els Mossos han confirmat tres denúncies molt semblants en els últims dies. A banda de la de Palau d'Anglesola, n'hi ha hagut dos casos més a Menàrguens, al voltant de l'escola. En tots els casos, uns desconeguts s'haurien acostat als nens amb un cotxe i els haurien ofert de pujar-hi. Els menors, però, s'hi haurien negat.

Aquestes denúncies han creat alarma a les xarxes socials i, fins i tot, algun ajuntament ha penjat a la seva pàgina de Facebook missatges en què reclamen atenció als pares. Per Twitter ja comencen a córrer també els primers missatges com, per exemple, el de la Judith Iglesias: "Atenció! A Palau d'Anglesola han intentat segrestar un nen. Són 3 homes tapats que van amb un cotxe fosc! Ho han intentat en altres pobles!" o l'alerta que ha fet Quim Erta: "Vigileu les criatures! Control policial a Menàrguens per possible persecució a nens de l'escola".

Els Mossos han obert una investigació i no descarten cap hipòtesi. A Menàrguens, per la seva banda, els agents i els pares han incrementat la seva presència al voltant de l'escola.
Anar al contingut