Investiguen si una llanxa embarrancada al Maresme transportava droga

L'embarcació, d'uns 13 metres d'eslora, té una estètica semblant a les planadores utilitzades per narcotraficants

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil investiga com ha arribat a la costa del Maresme una llanxa pneumàtica que s'ha trobat entre Mataró i Sant Andreu de Llavaneres. Ha aparegut aquest dijous, embarrancada a les roques de l'escullera. A bord no hi havia ningú, només 8 garrafes amb benzina i roba i pertinences dels ocupants.

Es tracta d'una narcollanxa nova, d'uns 13 metres d'eslora, amb les hèlices noves i quatre motors de 300 cavalls per a agafar velocitats de fins a 65 nusos.

La Guàrdia Civil mira d'aclarir si es tracta d'una embarcació que transportava droga. Aquesta és la principal hipòtesi amb què es treballa, sobretot per l'estètica de l'embarcació, semblant a les planadores utilitzades per narcotraficants.

La Guàrdia Civil està investigant el cas. La ruta Marroc-Maresme és possible. Els corrents marítims que es puguin trobar fins a les costes catalanes no solen posar molta resistència, ni vorejant la costa ni fent la ruta per alta mar.

Segons fonts consultades per TV3, la hipòtesi més probable és que hagin desembarcat la droga en una zona molt propera i hagin abandonat l'embarcació "a posteriori", o perquè no van poder repostar o perquè van embarrancar.

 

 


Fins al lloc de la troballa s'hi han desplaçat unitats de la policia local, dels Mossos d'Esquadra, de la Guàrdia Civil i dels Bombers, que han rebut l'avís cap a un quart d'onze del matí.

Els Bombers han activat una unitat subaquàtica. L'embarcació era en un lloc de difícil accés, a tocar de les vies del tren.

 

 

ARXIVAT A:
DroguesPolicialGuàrdia CivilMossos d'EsquadraBombers
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut