Agents Rurals, Bombers de la Generalitat, Bombers de Barcelona i Guàrdia Urbana treballen en la investigació de l'incendi (Agents Rurals)
Agents Rurals, Bombers de la Generalitat, Bombers de Barcelona i Guàrdia Urbana treballen en la investigació de l'incendi (Agents Rurals)

Investiguen si l'incendi de Collserola va ser intencionat o per una negligència

El foc va cremar 12,08 hectàrees i diverses unitats aèries van participar en les tasques d'extinció

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra treballen amb la hipòtesi que el foc de Collserola d'aquest dimarts a la tarda va ser provocat. La policia ha obert una investigació per recollir el màxim d'informació i esbrinar-ne l'origen, però admet que "tot apunta que podria haver estat provocat".

Ara falta determinar si es va tractar d'una negligència o bé si va ser intencionat. Entre les gestions d'investigació hi ha també la recollida de testimonis diversos.


També n'estan estudiant les causes els Agents Rurals, conjuntament amb els Bombers de Barcelona i la Guàrdia Urbana.

El foc es va donar per estabilitzat i va entrar en fase de control a quarts d'onze de la nit i ha cremat unes 12,08 hectàrees.

 

En les tasques d'extinció s'hi van desplaçar 15 dotacions de Bombers de Barcelona i sis dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat. També hi van treballar diverses unitats aèries dels Bombers de la Generalitat, que es van retirar amb la posta de sol.

El d'aquest dimarts és el cinquè foc declarat a Collserola en les últimes setmanes.

ARXIVAT A:
IncendisBombers
Anar al contingut