Els Mossos han traslladat les investigacions del cas als jutjats de Santa Coloma de Farners
Els Mossos han traslladat les investigacions del cas als jutjats de Santa Coloma de Farners (CCMA)

Investiguen si dos joves han estat anys segrestats per la família en un mas d'Arbúcies

La filla, de 24 anys, va fugir i va explicar a uns veïns que els pares no els permetien tenir cap contacte amb el món exterior ni a ella ni al seu germà

Els Mossos d'Esquadra investiguen el presumpte segrest de dos germans, una noia de 24 anys i un noi de 18, en una masia d'Arbúcies, a la Selva. 

Segons ha avançat el diari El Punt Avui, la noia va aconseguir escapar fa poc més d'un mes i demanar ajuda a un mas veí. Va explicar primer als veïns i després a la policia que els pares els havien aïllat de la resta del món i que ni ella ni el seu germà havien anat mai ni a escola ni al metge.

Suposadament, no tenien permès sortir de la finca i no havien tingut mai contacte fora de la família.

Fonts policials han confirmat a l'Agència Catalana de Notícies que el cas el va detectar la Policia Local d'Arbúcies, que va obrir diligències i van informar els Mossos. Després de fer les comprovacions pertinents, els Mossos han traslladat les investigacions als jutjats de Santa Coloma de Farners.

El Punt Avui explica que cap dels dos joves té document d'identitat, vivien sense contacte amb el món exterior i tampoc accés a internet.

Els pares, d'origen neerlandès, han explicat als Mossos que han escolaritzat els fills a casa, com es permet fer, diuen, als Països Baixos.

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut