Barcelona

Investiguen l'agressió al carrer a dues seguidores de la "roja" a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar els cinc atacants

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'agressió d'un grup de persones a dues dones en una carpa de l'associació Barcelona amb la Selecció instal·lada al barri de Sant Andreu dissabte a la tarda.

L'agressió va ser en una carpa situada a la confluència entre els carrers Fabra i Puig i l'avinguda Meridiana, on les dues dones informaven sobre la pantalla gegant que volen instal·lar per seguir els partits de la selecció espanyola de futbol a l'Eurocopa.

A la xarxa ha aparegut el vídeo que capta el moment de l'agressió:

L'associació ha denunciat els fets en el seu compte de Facebook:

La plataforma assegura que les joves, que van necessitar atenció mèdica, van ser agredides per un grup de cinc persones, que les van amenaçar i les van insultar mentre els deien "espanyoles".

Els Mossos han obert una investigació per l'agressió i fan gestions per identificar els cinc atacants.

L'alcaldesa Ada Colauha condemnat l'agressió:

 


 

També el president del grup popular a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha condemnat l'agressió. Demana llibertat per seguir els partits de la selecció espanyola en pantalles gegants "de la mateixa manera que fan altres ciutats espanyoles".


El portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, ha exigit la condemna de tots els partits a l'agressió i que el Departament d'Interior investigui i detingui els cinc implicats en l'acte violent.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut