El punt on es va produir l'accident el dia que es va fer el Consell de Ministres a Barcelona
El punt on es va produir l'accident el dia que es va fer el Consell de Ministres a Barcelona
Les Borges Blanques

S'investiga l'accident d'uns mossos amb una barricada de pneumàtics el 21D

La policia busca els autors per un delicte de seguretat viària, mentre el sindicat USPAC els denuncia per temptativa d'homicidi

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'accident de trànsit que van tenir dos agents fora de servei el 21 de desembre, en travessar una barrera de pneumàtics instal·lada enmig de l'N-240, a Les Borges Blanques, a les Garrigues. 

Els dos agents anaven cap a la feina, amb el seu cotxe particular i a 1/4 i mig de 6 de la matinada, van topar amb els pneumàtics que envaïen la calçada. L'accident va ser lleu, però els dos agents estan de baixa.

El sindicat policial USPAC ha denunciat el cas als jutjats per un presumpte delicte de temptativa d'homicidi. Per la seva banda, la policia treballa per identificar el possible autor o autors que haurien posat els obstacles emmig de la calçada.

Tot fa pensar que la barricada de pneumàtics estava preparada per tallar la carretera com a protesta per la celebració del Consell de Ministres a Barcelona.

 

 

En la denúncia que han posat al jutjat, el sindicat assegura que l'accident va ser greu, i que els agents estaran de baixa diverses setmanes, tot i que fonts dels Mossos han dit que l'accident va ser lleu.

La denúncia també explica que l'accident va ser al quilòmetre 69, en una zona mal il·luminada. Després de la topada van poder sortir del cotxe i no van localitzar cap individu al voltant, només 20 pneumàtics més i una garrafa de 20 litres de benzina al costat de la carretera.

Segons el sindicat, la policia de Les Borges es va fer càrrec de l'atestat que va traslladar al jutjat número 4 de Lleida, tipificant l'accident com un delicte contra la seguretat viària.

 

ARXIVAT A:
21DMossos d'EsquadraCDR
Anar al contingut