Pla general dels Mossos d'Esquadra acompanyant la sospitosa del crim del guàrdia urbà a Foix
Pla general dels Mossos d'Esquadra acompanyant la sospitosa del crim del guàrdia urbà a Foix

Revisen el cas de la mort d'un manter relacionat amb els urbans acusats d'homicidi

Els Mossos revisaran tot l'expedient laboral dels dos agents de la Guàrdia Urbana acusats per l'homicidi o assassinat del seu company trobat mort i calcinat a prop del pantà de Foix

Actualitzat

Els investigadors dels Mossos d'Esquadra revisen una intervenció policial en què van participar els dos detinguts com a presumptes autors de la mort de l'agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona trobat carbonitzat a prop del pantà de Foix.

Aquesta intervenció policial va passar l'agost del 2014 i hi va morir un home. En un operatiu de la Guàrdia Urbana de Barcelona a Montjuïc, l'ara detinguda per homicidi Rosa P. hauria explicat que un venedor ambulant d'origen pakistanès la va ferir amb un ganivet.

L'home s'hauria tirat per un terraplè de 30 metres amb molt pendent mentre fugia dels agents de la Urbana. Va resultar malferit i va morir hores després a l'hospital. Els Mossos d'Esquadra ja van investigar llavors el cas, que es va arxivar perquè no es va detectar cap indici de criminalitat.

Mossos revisarà tot l'expedient laboral dels detinguts

Ara que tots dos agents estan detinguts per homicidi, aquesta mort de fa tres anys és un dels casos que els Mossos tornaran a revisar. De fet, la intenció dels Mossos és revisar tot l'expedient laboral dels detinguts per si hi poden trobar altres indicis de criminalitat que hagin pogut passar per alt fins ara.

De moment la jutge ha decretat presó incondicional per als dos detinguts i els ha enviat a presons diferents per evitar que puguin entrar en contacte.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut